Welkom bij Moeders Snackerie!


Voorkom wachten op je broodje!

Plaats je bestelling online en haal hem op het afgesproken tijdstip op.


Je kan bij ons met pin betalen of contant.

Direct bestellen

Over Moeders

Welkom bij Moeders!

Leuk dat je even de tijd neemt om te zien waar Moeders Snackerie voor staat.

Bij Moeders is het altijd gezellig én er is natuurlijk altijd wat lekkers te eten en te drinken! Wij zijn vooral bekend om onze overheerlijke broodjes, zoals ons broodje biefstuk, broodje warm vlees en broodje gezond. Ook voor de vegetariërs onder ons hebben we een groot assortiment aan snacks, broodjes en/of hamburgers.

Het is gezellig zitten bij Moeders. De sfeer is ongedwongen en onder het genot van een biertje, wijntje of frisdrank, milkshake, ijskoffie, of smoothie naar keuze komt iedereen aan zijn trekken.

’s Avonds bieden wij plek aan 35 zitplaatsen binnen en nog eens 35 buiten bij mooi weer.

Bij Moeders Snackerie is afhalen ook mogelijk. We doen ons best om snacks van de beste kwaliteit voor u te selecteren, want het moet wel goed zijn!

Ontstaan Moeders

Mariella Punselie is al vele jaren bekend onder de bijnaam MOEDERS. Deze bijnaam is ontstaan toen moeder Mariella Punselie en dochter Kim Punselie samen werkzaam waren binnen verschillende Horecagelegenheden in Hoorn.

Vrienden van Kim riepen dan ‘’Hey Moeders, doe mij maar een lekkere frikandel en een patat pindasaus’’. Zo is de naam Moeders ontstaan.

Nu vele jaren later is de bijnaam van Mariella ‘’Moeders’’ een eigen leven gaan leiden en kan het niet anders dan dat Moeders de naam moet worden van dit mooie concept.

Onder een grote groep inwoners van Hoorn zijn Moeder Mariella en dochter Kim bekend als je denkt aan lekker eten, gezelligheid en een goede service.

Wist je dat..

  • Wij overdag heerlijke versgemalen koffie met wat lekkers schenken? Denk aan een appeltaart punt of een vers afgebakken of gevulde koek.

  • Wij voor de vegetariërs een groot assortiment hebben aan snacks, broodjes en hamburgers?

  • Wij verkooppunt zijn van zijn van chocolaterie La Boheme te Breda?

  • Wij wekelijks de lekkerste chocolade bonbons aangeleverd krijgen? (Ze zijn wel altijd sneller op dan wij hadden voorzien!)

  • Onze saté één van onze populairste gerechten is? De saté bij Moeders moet je proeven!

  • Moeders zorgt in de winter voor een heerlijke daghap. Die wil je niet missen.

Meer over Moeders

Naast heerlijke Snackerie en dranken worden de kinderen zeker niet vergeten, die vermaken zich wel. Neem je een kindermenu, dan mogen de kids hun speeltje zelf uitzoeken. Vier je je verjaardagsfeestje bij Moeders dan mag je zelf je ijsje tappen.

Bij Moeders hebben we overheerlijke stoofvlees. Heb je deze al geproefd? Moeders staat dagelijks achter het fornuis om het vlees persoonlijk te bereiden.

Sinds kort hebben wij ook Thais stoofvlees. Die is voor de pittige eters onder ons. Het stoofvlees is 100% rundvlees met een vleugje kokos en koriander in een rode curry. Een tip van moeders: kies bij het Thaise stoofvlees voor patat, zoete aardappelfriet, rijst of wedges.

Heb je een allergie, een speciale wens of dieet? Laat het ons weten gerust weten.